Att hitta gratis bingo

Att spela bingo på nätet har blivit ett mycket populärt folknöje i Sverige. Numera är det fler svenskar som spelar på nätet än i bingohallar. Nya bingosajter dyker upp titt som tätt och kampen om kunderna hårdnar. Det har också lett till att många bingosajter börjat erbjuda gratis bingo. Om du vill testa att spela gratis bingo är allt som krävs lite enkel research. Gör en Google -sökning (eller vilken sökmotor du föredrar) på exempelvis ”gratis bingo”, ”free bingo” eller ”gratis bingo utan insättning” så kommer du att få upp massor av relevanta träffa på bingosajter där man kan spela fritt, eller i alla fall sajter som länkar dig vidare dit. Inga problem att hitta det du söker alltså. Men för att göra det lite extra enkelt för dig så tipsar vi dig om några beprövade svenska bingosajter där du kan spela gratis:

Best Bingo – sajt med övervägande svenska kunder. Du får 50 riksdaler när du registrerar dig på deras sajt.

Lyckobingo bjuder på 50 kr till nya spelare. Gör du en insättning får du dessutom 2 biobiljetter.

Bet 24 Bingo – svensk spelsajt där du bland annat kan spela nätbingo. Du får 5 Euro gratis när du registrerar dig.

MamaMia Bingo – en bra bingosajt med ett ganska roligt namn. Ger dig 50 kr att spela för vid registrering.

Maria Bingo – stor bingosajt som har tjejer som främst kundgrupp. Här får du 50 kr gratis att spela för när du registrerar dig. Du får även bonus på din första insättning av pengar.

Min Bingo – mindre bingosajt som utmanar de stora. Ger dig 50 kr att spela för när du registrerar dig.

Miss Bingo – precis som Maria Bingo en sajt som främst riktar sig till tjejer. Du får hela 50 gratis bingobrickor när du registrerar dig på deras sajt.

Tänk på att de erbjudande som vi har beskrivit här kan förändras eller upphöra att gälla. För att vara riktig säker så kolla direkt med bingosajten.