Gratis bingobonusar på nätet

Ett flertal bingosajter ger dig idag möjlighet att testa på bingospelande gratis på deras webbplats. De gör det huvudsakligen i två former: gratis bonuspengar (oftast 50 eller 100 kronor) när du registrerar dig på deras sajt. Andra ger dig ett par gratis bingobrickor när du blir kund på deras sajt. På de flesta sajter får du även en insättningsbonus om du sätter in pengar på ett spelkonto i sajten, ofta matchar de din insättning med 100 % upp till ett visst belopp.

Den allra förnämligaste bonusen för dig som kund är självfallet när du slipper sätta in pengar för att komma åt dina gratis bonuspengar/bingobrickor. Oftast krävs det att du registrerar dig på den aktuella sajten i fråga, men du behöver alltså inte sätta in några egna pengar. Att registrera sig tar bara några minuter, så det kan helt klart vara värt besväret för att få gratis bingobonus. Om du sedan spelar för och vinner på din bonus så har bingosajterna lite olika regler: Vissa kräver att du omsätter din bonus i spel några gånger innan du kan plocka ut några pengar, andra sajter erbjuder en möjlighet att ta ut pengar direkt vid vinst på bonus. Inget spelbolag är dock så generöst att de tillåter att man plockar ut pengarna direkt utan att ha omsatt bonusen i spel åtminstone en gång. I alla fall inte ännu.

Att erbjuda gratis bingobonus är ett självfallet ett sätt för företagen att locka kunder. Marknaden är tuff med en mängd olika aktörer, så det gäller att profilera sig och erbjuda kunderna bra villkor. Då konkurrensen snarare ser ut att öka än att minska inom den närmaste framtiden, så kommer erbjudandena förmodligen både att bli fler och bättre. Det gynnar oss som gillar att spela bingo gratis på nätet!